Ο Captain του MIRASOL είναι ο Σάκης Μαλαφούρης. Ξεκίνησε την καριέρα του το '93 στην παροχή υπηρεσιών της Πάτρας μέχρι το 2004. Αποφασίζει να κάνει το ντεμπούτο του ως επιχειρηματίας με το PAS MAL στην Ηρώων Πολυτεχνείου, διασκεδάζοντάς μας και καθιερώνοντας τα υπέροχα απογευματινά Κυριακάτικα parties στην Πάτρα... σε συνδυασμό με τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ και τα απολαυστικά Cocktails. Η περιοδεία του Σάκη συνεχίζεται με το MIRASOL στη Ροδινή όπου σκοπό έχει να μας πάει ένα βήμα πιο κοντά στην διασκέδαση και στην απόλαυση του καλοκαιριού με καφέ, φαγητό, συναυλίες, Cocktails και κυκλαδίτικη αύρα.
Ο Φώτης Στεργίου προερχόμενος απο γενιές μαγείρων και έχοντας πολλά ερέθισματα
δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του έξω απο τον χώρο της γαστρονομίας.
Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια και δουλεύοντας σε θρυλικά εστιατόρια της περιοχής και οχι μόνο
δηλώνει λάτρης της μεταμοντέρνας ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με αφαιρετικές τάσεις.
Δεν περιορίζεται σε σπεσιαλιτέ εχει ομως ιδιατερη αδυναμια στα θαλασσινά,
το ελαιόλαδο και στα φρέσκα λαχανικά εποχής.
Συνεργάτες: Φίλιππος Ζίνγκος,
Παναγιώτης Σταυράκης
Η απόφασή της να ασχοληθεί με την μαγειρική ήταν αναμενόμενη γιατί είχε πολλά ερεθίσματα από τις γιαγιάδες της. Ξεκίνησε σε ξενοδοχειακές μονάδες, δίπλα σε αξιόλογους Chef, συνέχισε σε εστιατόρια, παιδικούς σταθμούς και ως private chef σε πολυτελείς βίλλες. Μετά από 14 χρόνια προϋπηρεσίας έχει καταλήξει στο γεγονός ότι: "Gourmet είναι η καλή ποιότητα των υλικών η εντοπιότητα, η εποχικότητα, των υλικών και η σωστή διαχείριση τους, γι αυτό και προτιμώ να μαγειρεύω σύμφωνα με την περιοχή και τα υλικά που είναι διαθέσιμα." Αγαπημένη της σπεσιαλιτέ: Αγριογούρουνο με πετιμέζι και Κυδώνια και Ψαρόσουπα βελουτέ.
Τον κέρδισε ο κόσμος των cocktails όταν ξεκίνησε να εργάζεται στο pas mal το 2009. Άρχισε να σέβεται τις φρέσκες πρώτες ύλες, να μαθαίνει την ιστορία των ποτών και των εργαλείων του μπαρ και να παρακολουθεί σεμινάρια από διακεκριμένους bartender της Ελλάδας και του εξωτερικού. Γεννημένος το 1987 στην Πάτρα, κινείται στα γευστικά πρότυπα του πελάτη πάντοτε με χιούμορ, χαμόγελο και δημιουργικότητα. Μη διστάσετε να του ζήτησετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας!
O Απόστολος Κοντοδήμας και η Ανθή Χατζημήτσου εξειδικευμένοι στο χώρο της κατασκευής, αξιοποίησαν την τεχνογνωσία τους και ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του MIRASOL δημιουργώντας έναν πολυχώρο που λειτουργεί όλη την μέρα.